Vleesaanbod

Vanaf 14 maart is er weer Longhornbeef in de slagerij van Nanning van Wijk in Niekerk. De Longhorns grazen op rustige plekken verspreid over het Westerkwartier. Met grote zorgvuldigheid is gewerkt aan de verbetering van de vleeskwaliteit. Hoewel Longhorns in principe winterhard zijn kiezen wij ervoor om jong en oud bij elkaar te houden op een beschutte plek. De Longhorn koeien weten deze zorg om te zetten in waardevol natuurvlees, voor iedereen die houdt van lekker stukje vlees uit eigen regio.

Vanaf 14 maart zal er weer
Longhornvlees beschikbaar zijn.
We denken met je mee welk
stukje vlees je op tafel kunt zetten.

Het authentieke Longhornbeef van Premium Quality, zoals men in Engeland waardeert, is beschikbaar op regelmatige basis. Het is zo populair dat zodra het vers geslacht is, iedereen erom komt. Ons zorgvuldige fokprogramma heeft bijgedragen aan een prachtige structuur en een lichte vetdooradering in het vlees, wat de smaak ten goede komt. Daarnaast bieden we ook vlees met minder marmering, zoals de biefstuk hieronder afgebeeld. Dit is prachtig gerijpt vlees van de bovenbil, mager, vol van smaak en buitengewoon mals.

Longhornbeef sluit goed aan bij de wens van consumenten om minder vlees te consumeren. Ons advies luidt dan ook ‘Minder maar beter’, wat staat voor gevarieerd eten met voldoende groenten en fruit, variatie in koolhydraten, en zeker ook vlees. Ons vlees is lokaal geproduceerd, wat resulteert in weinig transportkilometers, en het biedt hoge voedingswaarden en nuttige bouwstoffen voor het lichaam, zoals vetten, eiwitten, en vitamines.

longhornbeef_161202w03_nannings_aanbod_-biefstuk_longhornbeef-westerkwartier

Hieronder ziet u welk vlees beschikbaar is en tegen welke prijs. Aarzel niet om ons om meer informatie te vragen, of voor tips en aanwijzingen over de bereiding. We helpen u ook graag bij het invullen van de lijst in de winkel.

Met de aankomende slachting in het vooruitzicht zal er opnieuw een beperkte voorraad beschikbaar zijn. Wacht daarom niet te lang en bestel nu alvast de heerlijkste stukken. Download de bestellijst, vul deze in en stuur ons deze per e-mail toe, of kom langs in de slagerij van Nanning van Wijk in Niekerk. Op die manier kunt ook u genieten van echt smakelijk en eerlijk natuurvlees van Engelse Longhorns, rechtstreeks uit onze eigen regio.

> Klik erop en download de bestel/prijslijst 2023

U kunt de bestellijst uitprinten, invullen en aan ons opsturen per email of even langs brengen in de winkel. Heeft u nog vragen, we helpen u graag.

 

 

 


longhornbeef_161202w05_nannings_aanbod_cotedeboeuf_longhornbeef-westerkwartier

Laat vlees uit de koelkast eerst op temperatuur komen.

Laat het vlees uit de verpakking en buiten de koelkast altijd even ademen.
Ons vlees hangt 21 dagen te rijpen en dan zult u merken dat sommige delen iets donkerder zijn dan anderen. Eenmaal bereidt zijn dit in feite de meest smakelijke stukjes. Ook het vet kan zijn verkleurd, maar dit is heel normaal.
Hiermee komt de pure smaak van Longhornbeef nog beter naar voren.


Reacties van tevreden klanten.

‘Het Longhornvlees is ons prima bevallen. Het smaakte naar meer. Onze bestelling voor de volgende keer is al weer onderweg.’ (Theo)

‘De riblappen zijn prima. De bavette had wat meer vetjes mogen hebben.
Schenkel en klapstuk komen nog aan de beurt. Tot nu toe: erg lekker van smaak.’ (Gerard)

‘Vandaag het eerste vlees uit het pakket geproefd: de hamburgers.
Waren prima: stevig en goed gekruid.’ (Michiel)

‘Nanning het was goddelijk de rib-eye, de bavette uit de kunst op de BBQ !
De entrecote ligt nog in de freezer, als het weer zover is, hoor ik het graag’ (Jans)

Longhornbeef wordt u gepresenteerd in een verzorgde verpakking
Longhornbeef wordt u gepresenteerd in een verzorgde verpakking